Takk for no

Everything related to eNorway that does not fit anywhere else.
Post Reply
KristofferAG
Epic Poster
Posts: 1541
Joined: 06 Nov 2008 23:34
Location: Bergen, Hordaland
Contact:

Takk for no

Post by KristofferAG » 03 Nov 2009 20:40

English version in the article on eRepublik.com:
http://www.erepublik.com/en/article/tak ... ow-1015679

Det kommer til et punkt i enhver eRepublikaners liv hvor man innser at man bruker for mye tid på eRepublik. Tid man kunne brukt på andre ting, enten det er utdanning, jobb eller sosialt liv. For meg er det en blanding av utdanning og sosialt liv.

Jeg har spilt dette spillet siden ~dag 80. Vet du hvor lenge det er? Jeg nærmer meg to-årsdagen på eRep. Om knappe tre måneder har jeg vært et medlem av eRepublik i 2 år. Det er utrolig lenge. Jeg har ikke vært aktivitet hele tiden, nei, jeg ble til å begynne med kun med i spillet for at broren min skulle få fem gull. Kontoen visnet og døde, men jeg åpnet det igjen etter en stund, og siden har jeg vært aktiv innen Teknokratene, og i eNorge.

Alt jeg har gjort her på eRep har vært for eNorges beste. Jeg angrer ingenting jeg har gjort. Ikke suspensjonen jeg fikk etter å ha kalt russerne for skitne griser og brukt frekke ord mot Izvrat, ikke mitt nære samarbeid med mitt yndlingsland (like etter Norge, så klart), Romania, ingenting. Ja, vi gjør feil, men er ikke det en del av livet?

Det er nå på tide for meg å ta et skritt tilbake. Mange nye har kommet til, og eNorge er igjen på vei opp mot et høypunkt innen aktivitet. Jeg kan med stolthet kalle meg en eNordmann.
eRepublik tar simpelthen opp for mye tid for meg, og når jeg ikke gjør alt jeg føler at jeg bør delta i/gjøre, så får jeg dårlig samvittighet. eRepublik er ikke for enstøinger, eRepublik er for lagspillere, og om en av spillerne feiler, får alle merke det på seg.

Med denne artikkelen leverer jeg inn en avskjedslapp, og går ned fra setet som partileder for Teknokratene. Jeg overlater denne stillingen til nestemann på listene. Jeg melder samtidig fra om at jeg går av som Vise-President/Rådgiver, bare dager før presidentvalget.

Jeg kommer fremdeles til å logge på. Jeg kommer til å kjempe i slag, jobbe og trene, stemme på lovforslag og i valg, men jeg kommer ikke til å delta aktivt på forum, IRC, og kommer ikke lenger til å skrive artikler.

Hvis alt går etter planen kommer jeg tilbake om en måneds tid. Men vi får se hvordan det arter seg.

Det har vært en ære å spille med dere. Vi snakkes forhåpentligvis snart.

Signert
KristofferAG
Alltid en eRepublikaner.
Never back for good.
Teknokratene, alltid.

STATUS:
2-Click

Post Reply