Page 1 of 1

Rekruterings mal

Posted: 08 Apr 2009 15:50
by Kenneth Viking
Føler at jeg tar mye fra svenskenne nå, men jeg har tatt og gjort litt om på en rekruteringsmal som jeg synes var veldig bra

Feel free to use it as you want:)
"
Jeg har fra for noen måneder siden spilt et spill kalt
http://www.erepublik.com. Erepublik.com er en verdens simulator, der borgerne har mulighet til å trene som en leiesoldat og ta del i kriger og konflikter over hele Jorden, og å bli med i politikken og bli en congressman som gjør det beste for sitt land og kanskje til og med bli president en dag. Man kan også investere i forretninger og bli grunder i en rekke bransjer - kanskje det er du som blir den neste til og ligge på toppen av næringslivet i Norge?

Norge har et eget forum, http://www.erepublik.no, der alle diskusjoner om Erepublik foregår. Til og med kongressen og Presidenten bruker forumet som debatt rom. Hvis du registrerer deg på http://www.Erepublik.com får du 13 Kroner fra den Norske stat.

Ja, mulighetene i Erepublik.com er mange og alle er like fantastiske. Norge er en tidligere stormakt i den nye Verden, og har hatt kontroll over både Finland og Russland. De har nå fått dems selvstendighet tilbake og Norge har fått litt problemer, Men Norges herlighet består! Kanskje det er du som får Norge opp på beina igjenn som et ledende land i den nye verden?

Vil du ta del i den nye verden? Vil du hjelpe Norge til å bli en stormakt? Registrer deg på Erepublik.com i dag! Alt i Erepublik.com er helt gratis og du betaler ikke en krone for å lykkes i spillet. Selvfølgelig kan du, som alltid, betale for ekstra funksjoner om du vil, men det gjør ikke deg overlegen andre.de fordelene har ekstremt lite og si. Kort sagt, alle har de samme mulighetene i Erepublik.com!

Kontakt meg og gi meg din e-post så skal jeg sende deg en invitasjon til spillet, så får du 5 ekstra gull senere i spillet.
For Norge!

// Kenneth Viking - immigrasjons minister"